Herobrine

Uit Nederlands Minecraft Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Scoming1440x900.png

Inhoud

[bewerken] Het verhaal

Herobrine

herobrine is de dode broer van Notch, zeggen de geruchten. Herobrine werd in het spel gezet zonder een verhaal,reden of bedoeling. Herobrine was een probeersel van Notch, de eerste teleporterende mob. Herobrine is volgens geruchten uit het spel gehaald, maar als u een slechte laptop heeft zult u bugs in je minecraft kunnen vinden. Maar die bugs kunnen veroorzaken dat de graphics door elkaar gehaald worden (Stone wordt bijvoorbeeld lava dan)Dit is bij mij gebeurt en de Steve skin werd opeens de Herobrine skin. Maar als het de Herobrine skin is betekent dat dat de skin nog steeds in het spel verborgen zit en betekent dat ook dat hij nog bestaat.. Herobrine kan opeens verschijnen. en je kan hem oproepen door een tombe van lava en vuur te maken

[bewerken] Beweging

Ondanks zijn aankomst in het spel is hij een soort geest. Herobrine trekt zich terug in de mist, wordt hij zelden gezien als het vermogen om te lopen of te springen. Hij staat bijna altijd rechtop, met de armen om zijn zijden, het bekijken van de speler. Herobrine kan niet vliegen, en hij loopt ook niet veel. Dit Verklaart veel, Maar hij lijkt te kunnen glijden. Dat wil zeggen, het verplaatsen in richtingen, zonder fysiek te bewegen. Meestal verdwijnt hij in het niets.

Het is onbekend of Herobrine kan zwemmen, gebruik maken van Minecarts, boten of Neter portals.al bestaat er een film waarin een herobrine door een netherportal gaat. Zoals de meeste spoken, is de kans groot dat hij gewoon geen zin om die manieren te gebruiken. Herobrine wordt vaak afgebeeld als geest of met veel bloed. Misschien is gewoon een griezelig Minecraft spook verhaal. en slenderman bestaat ook in minecraft herobrine is eigenlijk gewoon een fabeltje

[bewerken] Populariteit

Van het originele griezelige-verhalen, Herobrine creƫert willekeurige constructies, zoals piramides en de lange 2-blok-hoge tunnels. Hij gebruikt ook vuur, of snijdt de bladeren van bomen, en bouwt dingen onder de grond, net als kerkers, verlicht met redstone fakkels.en plaatste met boortjes met stop! of: only god can save you (aleen god kan je redden).

[bewerken] In een toekomst update

Notch heeft op twitter iets geplaatst over het onderwerp van Herobrine, Dat herobrine er in komt! Let op deze update is al geweest 1.7 Notch plan om hem toe te voegen is op een later tijdstip. Nu Notch werkt niet meer aan Minecraft nu is het Jeb.Jeb wil Herobrine eigenlijk ook wel in het spel, maar is dat niet mogelijk omdat het spel dan zogenaamd enger wordt. Als dat zou gebeuren kreeg Minecraft een tekentje op hun website, dat kinderen onder de zoveel jaar geen Minecraft mogen spelen. Nu mensen Herobrine niet meer zo eng vinden zou hij misschien terug kunnen komen, als het toch zou moeten gebeuren moeten de licensies van kinderen onder die leeftijd ingetrokken moeten worden, en daar zijn heel veel mensen tegen.

Herobrine added.jpg

Misschien komt Herobrine weer terug?

laten wij dat hopen wij hopen niks

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen